Thursday, April 10, 2014

Speechless

Assalamualaikum..

Semalam aku cuti, abah (pak mentuaku) datang ajak berjalan, so aku and Radhi EL. Selasa malam tu aku betul-betul rasa kecewa dan frust dan ada satu gambar aku up dekat instagram aku.

Pagi semalam masa on the way nak ke rumah adik ipar aku di Sungai Buloh, aku bukak fb. Aku memang takkan terjah wall n profile orang, just go thru news feed kt home je. Sampai satu part, dengan memang takde tag nama aku pun, aku nampak ni..


Terus berlinang air mata aku dan aku speechless tak tahu nak cakap apa. Dia repost gambar di instagram aku dengan caption yang sangat buat aku terasa disayangi. Sebab nak control air mata turun takut panjang plak cerita dengan Radhi, aku pandang kiri terus lap air mata yang bergenang tu dengan lengan baju. Nasib Radhi tak perasan.

Untuk Mid, terima kasih...kak oleen sayang mid dunia akhirat. semoga persahabatan kita berakhir hingga ke Jannah, dik!

-Kadang-kadang orang yang kita jangka akan faham perasaan dan hati kita sebenarnya mulut je bermain kata-kata. sebaliknya orang yang jarang melahirkan kefahaman atas segala ujian kita, orang tu la sebenarnya yang ikhlas bersama kita.-

daa~~

2 comments:

  1. Assalamualaikum awak. wahh terharunya.. singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...