Friday, October 23, 2015

Entry sapu sawang kat blog..

Assalamualaikum...

Lama kutinggalkan blog bersawang. adehhhh..kemane hilang tah mood berblog skrg, sbb aku aktif kt IG.

Banyak cerita pending, kisah kembara aku di tanah suci Allah, Mekah dan Madinah tak habis lagi. Lepas balik Umrah, aku terbang ke KK pulak sambut birthday Radhi kat sana. Kelmarin pulak, alhamdulillah makpak mertua aku baru balik dari mengerjakan haji. Murah betul rezeki makpak mertua aku dalam masa setahun 3kali diorg ke tanah suci.

Ada 2-3 org whatsapp aku mintak habiskan entry umrah - maaflah bukan taknak share, aku dicemburui oleh masa..hihi...InsyaAllah aku try post mana yang da ada dlm draft nnt.

Ni kire update secara pantas ni, aku dok blogwalking sana sini terasa macam nak tulis sesuatu dalam blog aku yang dah bersawang ni. hehe..


Later!
^-^

No comments:

Post a Comment

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...