Thursday, February 28, 2013

ESP Shaklee - Feedback

Assalamualaikum..

Saya nak share satu feedback dari seorang kawan yang beli ESP Shaklee dari saya. 
Dia housewife ada sorang baby girl dalam 6months kalau tak silap.


Nampak tak nampak tak? 
Dia first time cuba minum ESP. Alhamdulillah syukur sangat dia suka dengan ESP and ada feedback yang baik dengan ESP.
So terbukti la, minum ESP u all boleh rasa kenyang. Saya tak tipu, saya sendiri pun rasa kenyang. Biasanya saya minum ESP pagi before start drive to work.Kalau sampai office lambat, saya tak sempat tapau d cafe, memang saya bertahan dengan ESP tu je. =)

* Special free gift utk anda yang 1st time beli ESP dengan saya* 

Ok, kalau korang nak cuba ESP atau product Shaklee yang lain boleh contact saya:

Email : leeyanaradhi@gmail.com 
COD : Equine Park - Cyberjaya - Kota Warisan- Salak Tinggi
Shaklee ID : 910502


^___^

daa~~

2 comments:

  1. betul! memang best minum esp ni..saya sokong! hehe

    ReplyDelete
  2. salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...