Monday, March 25, 2013

Aku

Assalamualaikum..

From now on, tiada lagi word saya untuk membahasakan diri ini.
Saje! 
Sebab aku kadang-kadang ade je meluah perasan a.k a 'meroyan' dalam blog ni. 
Bila datang time nak meroyan tu, macam tak best guna word 'saya'....sekma kan?
hoho

Pada aku lagi best kot guna word aku. Sebab blog lame dulu, aku guna word aku sebagai kata ganti diri. Nampak cam diari kan.
Owh tetibe teringat diari aku yang kena rampas masa dok hostel dulu. 
Padan muka aku, dah la sekolah agama dok hostel, boleh pulak nak berdiari bagai. Bila kena rampas, haa padan ngan muka..hahah

itu aje nak kasik tau..kekkek

^__^

daa~~

8 comments:

  1. Akak pun guna ganti diri 'aku' kat blog..Lebih mesra..Heheheheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la lebih free utk berkata-katakan? hehe

      Delete
  2. keh keh keh..akak ko ni mmg guna 'aku'..lebih mesra gitu..

    uik..boleh lak diari dirampas..tu kan pribadi..akak ko ni hah..mak yg rampas..kui3..tp mak pulang semula dgn bebelan dan tazkirah yg pjjggggg....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog lama dulu orang memang guna aku..blog tu dl ade prob , pehtu yg lahirnye blog ni..saje la tukar guna saya..cam skema je rase diri ini..haha

      kakakak, sure mak bace diari tu..

      Delete
    2. mmg la mak baca..tu yg panjaaannngggg bebel dia..hehehe

      Delete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...