Thursday, March 7, 2013

Photobook murah!!!

Assalamualaikum...

Hari ni, saya kerja sorang-sorang dalam my team. Sorang akak tu g umrah, my exec cuti..
pagi-pagi relax, masuk nak tengahari sket, berlambak permintaan masuk..
fenin tengok email, tengok system sume...
Lunch hari ni tak keluar, mari berfoya-foya update blog di opis..hahahah 

Balik ke tajuk entry, ini kes terjebak dengan Eida....
muahahha...
Saya buka blog terus nampak tajuk entry ida yang sangat best..

Korang yang suka bergambar, harus grab deal ni..and of course perlu kerajinan n usaha sendiri. =)

nah!!!!! tengok niiii....


sangat murah kan...

okeh untuk step-step nak beli, boleh refer blog eida...

dan untuk kali pertama saya terjebak beli offer untuk design photobook sndr....yahooo! :p



Mula nak beli yg seploh hengget je... then ade officemate saya seorang photog telah menghasut untuk beli yang RM15..hahaha..
Maka, terbeli la yang RM15...hihihih
deal kat groupon yg dari photobook malaysia aritu tak terbeli sebab tak sempat, bila tengok semula time nk beli, deal da habis...huhu..tula selalu sangat bertangguh kerja...nyesal! sebab itu pun murah jugak..
Naseb Pixajoy n Eida menjadi pengubat penyesalan itu...kah kah kah...

okla..selamat membeli...

ni link Pixajoy

^__^

daa~~

14 comments:

  1. Assalamualaikum awak. sheila pun terjebak dek kerana Eida! haha berjaya beli yang rm10 pagi tadi. hehehe skrg nak edit2. tapi tak reti pulak. kena tanya Eida semula ni hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam awak!

      yana pon blom start edit lg ni..haha

      Delete
    2. saya plak terjebak dgn sheila..hehehe

      Delete
  2. sama la kita, terjebak dek kerana baca blog Ieda..huhu~

    ReplyDelete
  3. eida punya penangan habis saya pun terjebak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..btul tpi memang menarik pun kannnn? hehe

      Delete
  4. hampir terjebakk..
    tapi ada satu photobokk tak redeem2 lagi...
    hehehe

    ReplyDelete
  5. Pengubat penyesalan yek? hikhik... kikiki ida baca semua komen yana, semua dah terjebakk.. wakkakkakakakka ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa lorrrr...ini semua sebab idaaaa..hahahha...tp ida mmg best..bulih jadi tukang iklan ni..hehe

      Delete
  6. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...