Wednesday, April 20, 2016

#shellout @ office

Assalamualaikum...

Jumaat, 1April punya cerita. Idea dah lama tapi baru terlaksana. Dah nama pun hari jumaat kan, lunch hour lelaki-lelaki opis aku sume takde la. hehe

Team aku kumpul duit rm20 sorang. Kitaorang sume ada 10orang termasuk sorang lelaki, tapi mamat tu nk contribute jugak so layannnnn...hehe..

Duit tu kitorang bahagi semula mengikut bajet masakan. Menu pulak bahagi setiap 1jenis seafood sorang. Semua masak sedap... yumsss...Rasa seronook plak makan ramai-ramai mcm tu. Tak boleh buat selalu, sebab nnt semua dok ngadap makan. Office aku worldwide call centre, so 24hrs akan ada call masuk, kalau tak dari Malaysia, dari oversea.

Kebetulan masa kitorang buat ni, manager aku ada (indian man), dia la tolong tunggu centre jawab call sementara kitoang makan. hikhik ..Dia pun eksited tengok kitorang dok prepare makanan atas meja without pinggan.. haha..

Aishhhh ngences plak tgh type...haha... Tak boleh makan selalu seafood ni, asid uric kuat...hehe.. Lepas makan aku telan Arctic Sea dari Forever Living.. Nak singkir balik asid-asid yang ditelan, kolesterol n minyak..

Duit rm200 tu bukan setakat makan tu, dapat beli aiskrim jugak ditambah la ada exec office aku topup beli. Memang jimat and puas hati. Kenyang tahap ular sawa rasanya...hahah

Korang try la buat pulak. Potluck dengan adik-beradik pon best.hehe

note: nak beli Arctic Sea, meh WA aku - 0123492056.. Sapa yang ada GOUT & HIGH CHOLESTEROL tu, elok la telan Arctic sea.. gabungan minyak ikan dan minyak zaitun utk cuci saluran darah yg sebabkan viseral fat tinggi.






daa!
^_^

3 comments:

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...