Tuesday, March 13, 2012

1st GA by Leeyanaradhi ^_^

Salam peeps..

ini sticky post sehingga 13 mac 2012 @ 1159pm
utk entry baru sila scroll ke bawah..

Seperti yang dijanjikan. hari ni saya nak announce GA pertama blog picisan ini..hihih


Soalan yang kena jawab =)


1) Tarikh Birthday saya - Clue *1st trimester of the year  =)
2) Tarikh Birthday Radhi - Clue *3rd trimester of the year =)
3) Tarikh saya & Radhi disatukan - Clue * 2nd trimester of the year (,")(",)
4) Cadangkan tempat untuk saya dan big family saya untuk bercuti nanti. Saya berhasrat, InsyaAllah kalau ada bonus yang mantop tahun ni, lepas bonus saya nak bawak family saya bercuti-cuti =)
Dalam Malaysia aje tau...hiih.

Syarat-syarat


1) Saya tak tetapkan nak follow atau tak blog ini. Tapi kalau rasa nak tahu perkembangan blog ini dan GA ini, follow la.. ^___^
2) Untuk jawab semua soalan tu, buat entry kat blog u all, then tinggalkan komen dan link kat ruangan komen entry ni ye ^_^
~Saya nak menjelajah ke blog korang!!~
3) Wajib copy banner yang saya buat kat atas tu ,then tepek dalam entry jawapan u all. Tak payah letak kat sidebar pun tak pe =)

Saya nak cari 3 pemenang. Semua hadiah saya akan buat handmade.. ^_^

Selamat mencuba ^___^

daa~

23 comments:

  1. Yang birthday tu nak tarikh je ke? tahun nak tak? hihihi

    ReplyDelete
  2. xyah letak tahun pun xpe eida..hihi..hari n bulan aje pun da ok.. =)

    ReplyDelete
  3. agak2 kalo gugel jumpe tak jawapan tu..hehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang aje jawapannye Nana..jawapan tu penambah rasa aje..cadangan yg best tu penentunya..hiihi gud luck ^_^

      Delete
  4. Ida dah join... hihihi

    http://msieda.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh eida noted..nnt yana jengah ek.. =)

      thanx for joining!! ^_^

      Delete
  5. sy nk joi gak boleh...hahahaha..
    http://aziedanoor.blogspot.com/2012/02/bila-saya-takde-keja.html

    ReplyDelete
  6. adekah hadiah itu berupa makanan?? heheh

    ReplyDelete
  7. u sgt cute.. :)

    ikhlas,
    http://sheilanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. yana... saya JOIN!
    http://akubukanblog.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    ReplyDelete
  9. Akak punya

    http://pnstoberi.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    ReplyDelete
  10. yana, fara join!

    http://kesahungu.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sbb join GA yana yea fara..

      checked!

      Delete
  11. hehehe...1st time dtg sinie...tgk header terus kata...wow...omeyne pasangan ni...ngeee....good luck sume yg join^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh omey ke?

      hihi ..thanx dtg melawat ye einz.. =)

      Delete
  12. As-salam..

    Kak Nida turut sama memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    id follower: Nida

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. Hello :) join sekali. hehehe
    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/03/1st-ga-by-leeyanaradhi.html

    thank youuuuu ~

    ReplyDelete
  14. asalamualaikum
    nur join..http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/03/1st-ga-by-leeyanaradhi.html
    mudah-mudahan ada rezeki..amin..
    salam kenalan dari nur

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...