Monday, January 14, 2013

Autumnz double electric breastpump to let go..not mine!! :)

Assalamualaikum..

SOLD

Saya nak tolong member saya let go dia punya breast pump. So untuk mommy to be & mommy yang da ada baby bleh la jenguk-jenguk iklan ni yea.. =)

Ini gambar yang kawan saya snap...


ini detailsnya..

Here are the details for breast pump … 
Nama Item : DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP with package ( Value buy ) for serious buyer only!! Hurry up…..
Brand/Model : AUTUMNZ
Harga Let GO : RM450 (Include postage)
Harga Belian Asal : RM550
Market Price : RM499.00 (Only for breastpump price )
Saya baru guna dalam dua bulan sahaja. Dan sekarang lebih suka guna manual breastpum senang carry... Juga saya nak let go dalam package termasuk
- 2 ice pack
- 5 storage milk bottle,
- 1 Autumnz backpack..(Khas utk double Breastpum size)

condition: 8/10 used for 2 Months only...and free gift 1 pack mandian herba sesuai bg ibu yg lepas bersalin..



Product Descriptions:-

Autumnz ULTIMATE Double Electric Breastpump comes with the following features:

Dual Pumping : pump both breast simultaneously so can pump more in a shorter time

2-Stage Pumping (T1 & T2) : 'stimulation' & 'pumping' stages for effective & efficient pumping

Anti Backflow Device : prevent milk contamination

Multi Suction Levels : 8 suction levels to choose from

Dual Power Source :  main electric power or batteries

Ultrasoft Silicone Massage Breast Shield : with comfortable massage bubbles design

Light, Compact & Portable : only 400g and with quiet motor unit

User Friendly: easy to assemble, use and clean

Autumnz ULTIMATE Double Electric Breastpump comes with 2-Stage Pumping to mimic baby's natural suckling pattern.

What is 2-Stage Pumping?

While breastfeeding, babies suck in 2 very clear stages:
- fast and light sucking to start your milk flowing
- slower and deeper sucking to get as much milk as quickly as possible
Autumnz ULTIMATE Double Electric Breastpump has the following 2-Stage pumping ability to encourage higher level of milk production:

T1 (Stage 1 – Stimulation Stage) – short & fast rhythm with lighter suction to activate milk letdown

T2 (Stage 2 – Pumping Stage) - slower rhythm with deeper suction to encourage maximum milk flow

The combination of these 2 stages will produce quicker let down and encourage milk flow.

Happy Breastfeeding!

Okeh itu semua saya copy je dari email yang kawan saya bagi..hehe.. Al-maklum, saya tak tahu pasal breastfeeding ni..hehe

So kalau ada siapa-siapa nak tanya or berminat dengan offer ni, boleh email or sms kawan saya..

email : norabiqah@yahoo.com
h/p : 012-7180379

^_____^

daa~~

8 comments:

  1. hehehhe. terkejut igt kan yang yana punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah..da agak da mesti ade org ingt yana punye..hehe

      Delete
  2. ala..baru je beli yg double ni..tadek rezeki..hehe

    ReplyDelete
  3. sesiapa yang berminat harga boleh lagi di-nego... ; ) select fr your best price...

    ReplyDelete
  4. Saya slalu beli kat http://www.facebook.com/mommykembar. dia jual barang autumnz dgn harga sgt murah banding dgn page lain

    ReplyDelete
  5. Salam,msih ada lgi ke offer let go nie?brminat la

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...