Monday, December 12, 2011

Dia sangat comel..

Salam peeps

Malas nak taip panjang-panjang, layan gambar si dia yang comel ni je eyh...

ini gambar masa 4hari

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini pula gambar sekarang..
agak-agak korang la berapa umur baby ni? hihi
comel kan ? geram...


ini lagi buat aunty oleen geram tau adreanna!..
owh calar kt tepi mata tu, kena kuku dia..da pandai cakau-cakau yea..


haaa tengok kau...gaun kembang lagi gitu.. ;)
Nama dia : Nur Adreanna Delisha..


inilah anak teman baik saya dan Radhi.. Mama & Papa Adreanna ni 2tahun kawen baru dapat Adreanna..dua bulan lepas anniversary kedua, Mama Adreanna disahkan pregnant..hihhi..
3bulan Adreanna dalam perut Mama, saya n Radhi angkut diorg ke Cameron Highland, hanimun secara berpakej..kitorg mmg cenggitu..ihih..
Next year tunggu Adreanna besar sket, kita jalan jauh lagi yea tayang mucuk-mucuk..

Aishhh...memang buat aunty geram, kang hari-hari ajak uncle Radhi g umah nanti...hihi..

1 comment:

  1. eh baju dia yang gaun tu samalah ngan baju anneesa...

    ReplyDelete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...