Wednesday, July 11, 2012

stop!

Assalamualaikum...

tiba-tiba tak diduga
dikau berdiri di hadapan mata
mengembalikan nostalgia memori bersama
membisu seribu makna, rahsia terbenam didada

Choii betul, pagi-pagi ni saya terdengar lagu yang buat hati tersekat seketika.
Kisah 14tahun dulu...
Zaman sekolah menengah, sekolah saya dibelakang sekolah Mr.M
Kami kenal dari zaman sekolah rendah lagi.
Mungkin darjat memisahkan kami.
~Kau bagai Enggang, Aku bagai pipit~

Tak kusedar sekali lagi
ku jatuh hati dengan kewanitaanmu
pada malam yang sempurna terpegun daku terpesona
Keanggunan lembut bicara 
kita berdua bagai rela
jatuh cinta tuk kali kedua....

Kehadiranmu disisiku
saat ku perlukan..perlukan teman yang setia

Melenyapkan dilema yang melanda
walaupun seketika kau bawa harapan
sememangnya ku sedar dan tahu
tiada wanita didunia setandingmu..


Tahniah buat Mr.M dan isteri yang baru dianugerahkan putera pertama, 
Little A (macam nama baby acik nana =))
Selamat menjadi ibu dan ayah dan mendidik anak menjadi hamba Allah yang soleh.amin

#kami still connect dlm fb, tp jarang tegur. Radhi pun tahu. =) Dia tahu wife dia ni setia..haha..sebab tu dia tak kisah. Kami berdua  bukan jenis yang kuat jealous dan sejak bercinta lagi janji kami adalah tidak mengongkong satu sama lain.#

p/s: Mr.M ni kazen kepada pelakon lelaki yang tengah meningkat naik skrg..huhu

ok stop mengelamun..choi betul ter'play all' masuk list media player lagu ni..huhu
:p

^__^

daa~~

9 comments:

  1. Ehem ehem... kalau ida sangat jeles ok! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..dulu2 yg penjealous jugak..tp da hilang sbb Radhi bkn mcm tu.. kesian kt dia..hehe

      Delete
  2. kenangan yang lama...menjelma...ingatan ku pada nya merah menyala...ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ewah ewah acik eka..lagu jiwang dulu2 tu..hihihi

      Delete
  3. wahhh siapakah lelaki itew...

    weh ape tajuk lagu tu? aku cuba bace lirik cam tak tau je huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yang pasti bukan budak techsas yea..hahha..

      ko nak tau tajuk..ko copy paste kat google..mesti kuar..hehe

      Delete

tulis jgn xtulis..hihi TQ Darl ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...